logo

Mutsen bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar een warme muts, maar weet je niet waar te beginnen? Dan zetten we jou graag op weg! Er zijn heel wat opties uit voorraad beschikbaar of volgens jouw eigen design. Momenteel is er ook onze winterdeal. Deze actie biedt interessante voorwaarden op een selectie mutsen en sjaals inclusief bedrukking of borduring.

img

Winterdeal mutsen!

Geniet nog tot 31 maart 2023 van scherpe voorwaarden op mutsen en sjaals inclusief een bedrukking of boduring. Enkel geldig op geslecteerde prodcuten (zie lijst). Zo lang de voorraad strekt! Levertermijn: 2 tot 3 weken, afhankelijk van de drukte. Tijdig bestellen is de boodschap.

Bekijk winterdeal
image

Eigen ontwerp

Liever mutsen met volledig eigen ontwerp? Dat wil zeggen dat we de mutsen vanaf nul gaan ontwerpen. De design mogelijkheden zijn daardoor bijna eindeloos en sluiten mooi aan bij jouw huisstijl. Het garen wordt gekozen in een kleur zo dicht mogelijk bij jouw PMS kleuren. Vervolgens worden de mutsen (en andere items) gewoven volgens het gemaakte design. Eventueel kan je nog een label toevoegen om de look compleet te maken. Tot slot kan je ze ook nog eens verpakken in een leuke geschenkdoos. Een voorbeeld van zo'n ontwerp zie je op de afbeelding met onze huisstijl.

Mutsen & sjaals bedrukken of borduren?

Mutsen gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we mutsen gaan borduren of bedrukken. Binnen deze hoofdcategorieën heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw mutsen te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren. Mutsen bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Mutsen hebben een bepaalde flexibiliteit in de stof omdat die dan op ieder hoofd past natuurlijk. Daardoor is bedrukken niet altijd aangewezen. We adviseren meestal om te borduren. Bedrukken kan bijvoorbeeld wel wanneer er een speciaal vlak voorzien is. Dat vlak is speciaal gemaakt om het logo op te drukken. Naast bedrukken of borduren kan je ook werken met labels. Denk daarbij aan een eenvoudig geweven of geprint label dat opgenaaid kan worden. Of PU labels. De PU labels geven de muts een extra dimensie en een eerder subtiele, stijlvolle personalisatie d.m.v. lasergravure op het label. Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren. Welke merken verdelen we? Maximum Image verdeelt heel wat merken van mutsen. Zoals: Nilton's, Beechfield, Stanley Stella, etc. Omdat het aanbod zodanig groot helpen wij u graag in uw keuze voor muts die het beste aansluit bij uw aanvraag. Zo bent u zeker dat u geniet van de beste voorwaarden, de juiste kwaliteit ontvangt en binnen de afgesproken termijn.

Meer info

Zoek je liever al even zelf?

Dat kan natuurlijk ook! Blader dan zeker eens door onze online catalogi. Deze bevatten meer producten dan enkel softshell jassen, maar je komt ze ongetwijfeld tegen. Voor de bedrukkingsmogelijkheden contacteer je dan weer best ons team. Indien mogelijk stuur je reeds jouw logo vectorieel door zodat wij al een eerste analyse kunnen maken en indien gewenst ook reeds een visuele presentatie van jouw artwork op de desgewenste sofsthell jas met bedrukking. Levertermijn: 2022 is een bijzonder druk jaar voor ons. We hebben onze bedrukkings-en boduringscapaciteit al sterk opgedreven, maar u rekent best op 3 à 4 weken nà goedkeuring van de digitale drukproef. Voor deadline orders die sneller geleverd moeten worden kunnen we in onderling overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn. Opgelet: custom made producties duren meestal net iets langer. Reken op zo'n 5 weken. Ons team zal jou informeren tijdens jouw aanvraag.

Catalogi

Offerte?

_Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan. Aantal stuks? Waarvoor zal het dienen? Aantal kleuren in het logo? Posities personalisatie? Is er een deadline? _

image

Kor Notteboom

Account manager