logo

Alles voor het perfecte imago onder één dak.

Welkom bij Maximum Image, uw full-service partner in duurzaam textiel & merchandise.

Help mij bij mijn zoektocht

Vertrouwd door

iconiconiconiconiconiconiconiconiconicon
image

De eindejaarsgeschenken inspiratie gids is nu beschikbaar!

Afgelopen weken bezochten we meerdere vakbeurzen om voldoende nieuwe trends en items te selecteren met focus op de komende eindejaarsperiode. Deze bundelen we in onze meest gedetailleerde gids tot nu toe. Blader door meer dan 50 pagina's boordevol leuke ideeën. Nieuw sinds deze editie: richtprijzen. Deze dienen als indicatie en geven een eerste prijs idee weer. Voor een exacte prijs neem je best contact op met ons. Zo ben je zeker dat je het beste voorstel ontvangt voor jouw aanvraag.

Bekijk de gids
image

Wie zijn we?

Maximum Image is een familiale en gezond ambitieuze KMO. Al 15 jaar lang verzorgen wij het imago van bedrijven en organisaties. Dit doen we door gepersonaliseerd textiel & merchandise aan te bieden. Met het juiste advies, een consument georiënteerde service & duurzame oplossingen maken we het verschil voor onze klanten. Heb je een uitdaging voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer over ons

Hoe we werken en waarvoor we staan

Geld en tijd besparen? Ontdek onze comfort oplossingen!

image

Ontdek hoe onze 'next-level' diensten voor een besparing kunnen zorgen. Wij zorgen voor uw imago zodat u zich kan focussen op uw core-business. 

Ontdek onze diensten

Vraag een offerte aan.

Hoe kunnen we u helpen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u. Onze adviseurs helpen u graag verder!

image

Kor Notteboom

Account manager