logo

Gepersonaliseerde werkkleding

Op zoek naar werkkleding die je kan personaliseren? Maximum Image levert een ruim assortiment aan werkkleding in verschillende kleuren en stijlen. Zo beschikken we onder andere over standaard werkkleding zoals t-shirts, sweatshirts en broeken, maar ook beschermende overalls en hi-vis veiligheidskleding. Met zo'n uitgebreid assortiment aan werkkleding en honderden verschillende opties kan het soms moeilijk zijn om uw keuze te beperken. Als u op zoek bent naar een leidraad, dan is dit een goede plek om te beginnen. We hebben een aantal producten uitgekozen die wij kunnen adviseren. Merken die we verdelen: ProJob, Tricorp, Mascot, James & Nicholson, Helly Hansen, ...

Werkkleding personaliseren?

Gepersonaliseerde werkkleding is ideaal om van iets functioneels als werkkleding een marketing tool te maken. Er zijn heel wat personalisatie mogelijkheden zoals hieronder beschreven.

Werkkleding bedrukken kan met verschillende technieken, denk daarbij aan transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, flex, rubber print, puff print, DTG, etc. De techniek hangt meestal af van jouw artwork en de aantallen. In het geval van werkkleding is het ook belangrijk om rekening te houden met de was instructies.

Belangrijk: Ben je van plan om op 60 graden of meer te wassen? Dan moeten wij hier rekening mee houden om een techniek aan te bieden dit dit zo goed mogelijk kan doorstaan. Geeft dus zeker deze info mee in jouw briefing zodat wij een gepast voorstel kunnen uitwerken.

Werkkleding borduren kan natuurlijk ook. Het is een heel leuke techniek als jouw logo het toe laat (d.w.z. geen superfijne details of overloop/gradient). Bovendien kunnen we ook een 3D borduring aanbieden om nog meer effect te creeëren. Ook hier gaan we in adviseren. Het is ook een duurzame personalisatie.

Samen zoeken we de optimale techniek voor jouw aanvraag!

Welke merken verdelen we?

Maximum Image verdeelt heel wat merken van werkkleding die je kan personaliseren. Zoals: Printer, B&C, Clique, Kariban, ID, ProJob, Tricorp en sinds kort ook Helly Hansen. Omdat het aanbod zodanig groot helpen wij u graag in uw keuze voor de werkkleding die het beste aansluit bij uw aanvraag. Zo bent u zeker dat u geniet van de beste voorwaarden, de juiste kwaliteit ontvangt en binnen de afgesproken termijn.

Meer info
img

Extra personalisatie?

Naast bedrukken of borduren kunnen we ook nog toffe accesoires toevoegen zoals een leuk label aan de mouw, onderaan de trui of in de nek. De mogelijkheden zijn enorm. Vraag ons vrijblijvend een voorstel!

Aanvraag starten

Offerte?

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan.

Aantal stuks? Waarvoor zal het dienen? Aantal kleuren in het logo? Posities personalisatie? Is er een deadline?

image

Kor Notteboom

Account manager