Een webshop voor uw textiel & merchandising?

"It's all about comfort."

Bij Maximum Image kan u terecht voor al uw gepersonaliseerde textiel en merchandising producten. Maar daar stopt het niet. De wereld is constant in verandering en dat zorgt voor unieke samenwerkingen. Daarom hosten wij uw webshop met uw identiteit voor uw klanten. We bepalen samen het productaanbod, wij zetten we uw webshop op en wij verzorgen de gehele verkoop. Ons team volgt de bestellingen op, zorgt voor de levering en beantwoordt vragen van uw klanten. Op de afgesproken tijdstippen ontvangt u uw deel van de inkomsten! U spreekt uw publiek aan en wij ontzorgen u van de operationele kant. Klanten die reeds een webshop hebben bij ons: Carrefour, Hyundai, Cycling Vlaanderen, Crammerock, PIPA, ....

Ontdek alles over onze oplossingen
Maximum Image Store

Geld én tijd besparen? Ontdek onze comfort oplossingen.

Ontdek hoe onze 'next-level' services tot een besparing kan leiden voor uw bedrijf of organisatie. Wij zorgen voor uw imago zodat u zich kan focussen op uw core-business. 

Waarom werken met ons?

It's all about image

Geen zorgen

Time is money, nu meer dan ooit. Net daarom doen wij er alles aan om zoveel mogelijk tijd te besparen en u te gidsen doorheen het proces. Van het uitzoeken van de producten die bij u passen tot de levering. Of we gaan nog verder en bouwen een webshop op uw maat waarvan wij de verkoop volledig verzorgen! 

Creativiteit

Breng uw gekste ideeën tot leven. Een goed creatief concept kan u een concurrentievoordeel opleveren. Samen werken we aan iets unieks dat ervoor zorgt dat uw bedrijf een Maximum Image uitstraalt. Onze partners in Europa staan klaar om uw textiel en merchandising op maat te maken. 

Ervaring

Onze jarenlange ervaring, ontstaan uit een passie voor textiel en imago, aangevuld met jeugdig enthousiasme zorgt ervoor dat wij u bij elk project ondersteunen om het beste resultaat te verkrijgen. It's all about image!

Kwaliteit

Bij een Maximum Image hoort de nodige kwaliteit. Daarom bieden wij u heel wat topmerken aan zoals ID, Seven Seas, Harvest & Frost, etc. Zo vindt u zeker de kwaliteit die bij u past. Wenst u toch iets op maat? Eigen labels, eigen stoffen, bedrukkingen, etc. Aarzel dan niet om ons te contacteren, we stellen het voor u samen. 
Inspiratie

Niet zeker waar te starten? Bekijk onze laatste projecten voor meer inspiratie. Contacteer ons en krijg  advies op maat.

Projecten
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk onze online catalogus om een idee te krijgen over onze producten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Offerte shop

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact op met ons team
Responsive image

Onze adviseurs helpen u graag verder! Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Kor
Account manager