Duurzaamheid

Onze duurzame visie

Ondernemen met respect voor mens en natuur.

Maximum Image gelooft sterk in een duurzame toekomst waarbij zaken doen met respect voor mens en natuur de norm is. Om dit te verwezenlijken nemen we als KMO verschillende initiatieven. Lees meer over onze initiatieven op deze pagina.

Coaching Duurzaamheid met MierO

Duurzaamheid moet je bedrijf versterken. Met dit als uitgangspunt gingen we tijdens een coachingstraject van MierO aan de slag.
Zo bepaalden we wat voor ons belangrijk is, wat impact maakt en zetten we duidelijke doelstellingen voor Maximum Image.
Anneleen is duurzaamheidscoach en geeft hands-on tips en begeleiding op maat aan bedrijven. Dankzij deze samenwerking zit duurzaamheid sterker ingebakken in onze kernwaarden. Wil je zelf begeleiding op maat ontvangen? Surf dan naar https://www.miero.be/

Maximum Image Store

Hybride wagens & fietsen naar het werk

Ons wagenpark wordt deze zomer vernieuwd. Zo ruilen we onze oude wagens in voor hybride wagens. Een groot deel van onze ritten zal zo 100% elektrisch verlopen. Onze medewerkers wonen allemaal binnen een straal van 15km van de kantoren waardoor zo goed als iedereen met de fiets naar het werk komt. 

Maximum Image Store

Lancering van ons duurzame sub merk "BOOM"

Om het gemakkelijk te maken voor onze klanten werken we momenteel aan een duurzaam sub merk, BOOM. Via BOOM zullen alle duurzame alternatieven en innovaties in ons aanbod textiel & merchandising op 1 plaats te vinden zijn. Zo heeft u tegenwoordig bijna altijd een duurzaam alternatief. Jammer genoeg kunnen we niet zomaar van de ene op de andere dag ons aanbod beperken tot louter duurzame producten dus maken we er een transitie van adhv ons sub merk. 

Maximum Image Store

Wij recycleren uw oude bedrijfskleding.

Om de cirkel rond te maken nemen we uw oude bedrijfskleding terug als u nieuwe bestelt. Hiervoor werken we samen met GAIA Circulair. We bezorgen u een 'resource box' waarin u de oude kleding kan deponeren. GAIA is gespecialiseerd in het verwerken van oude kleding waardoor u gerust kan zijn dat deze correct wordt gerecycleerd. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Maximum Image Store