Maximum Image

Relatiegeschenken

Op zoek naar een uniek eindejaarsgeschenk? Scroll eens door ons lookbook vol inspiratie!

Bekijk hier het lookbook
De ultieme service

Wij ontzorgen u volledig

Met onze service zorgen we ervoor dat u enkel nog creatief hoeft te zijn. Wij ondersteunen u gedurende het gehele traject, van het uitzoeken van de producten tot zelfs individuele thuislevering. In een korte video is samengevat hoe we te werk kunnen gaan. Uiteraard zijn er nog veel andere manieren van samenwerken, neem daarom gerust even contact op en we helpen u graag verder! E-mail: info@maximumimage.eu.

bekijk de video
Maximum Image Store
Met onze individuele services stellen we pakketten samen per persoon én we zorgen voor de volledige afhandeling tot de thuislevering.

Vertrouw uw zoektocht aan ons toe, we doen niets liever!

info@maximumimage.eu
business gifts

Ontdek meer relatigeschenken en leuke gadgets

Promotionele items

Promotionele items is de perfecte manier om uw bedrijf of merk te promoten op een event of voor een speciale gelegenheid. Onze grote variatie aan creatieve producten, voor interessante prijzen, zorgen ervoor dat uw bedrijf de gewenste aandacht krijgt.

Een eindeloze keuze aan relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is altijd een goed idee. Net zoals de promotionele items, hebben we een eindeloos veel producten van high end, technologische geschenken zoals een draadloze auto oplader, tot een uniek pen met uw logo op. Relatiegeschenken zijn een zeer goede manier om uw relatie me de huidige of toekomstige klant te versterken!

Milieu vriendelijke opties

Het belang van milieu vriendelijke relatiegeschenken is zeer snel gestegen de afgelopen jaren. Maximum Image wil ook zijn deeltje bijdragen aan het milieu. Daarom bieden wij ook verschillende milieu vriendelijke producten aan zoals herbruikbare bekers, gerecycleerde producten, bamboe producten en nog veel meer.