Maximum Image

Relatiegeschenken

  • Relatiegeschenken met uw logo.
Relatiegeschenken

De ultieme inspiratie gids: voorjaar 2022

In deze gratis gids vind je meer dan 35 pagina's met verschillende thema's aan inspiratie voor jouw volgende relatiegeschenk of marketing campagne. Onze gids is samengesteld op basis van onze expertise, nieuwigheden en wat er leeft in de markt. Zo zijn er heel wat thema's die aan bod komen, met focus op het voorjaar en de aankomende zomer. Enjoy!

bekijk de gids
Maximum Image Store
Voor elk budget een pakket

Op zoek naar inspiratie voor pakketten?

Een gepersonaliseerd pakket is erg populair. Wij begrijpen uiteraard dat budgetten verschillen, daarom kan je in deze online folder alvast wat inspiratie terugvinden. Zo vindt u er pakketten van €14,50 tot €95. Bovendien kan u zelfs individueel gaan personaliseren én een custom verpakking toevoegen. 
Bestellen kan per mail: info@maximumimage.eu

pakketten folder
Maximum Image Store
De ultieme service

Wij ontzorgen u volledig

Met onze service zorgen we ervoor dat u enkel nog creatief hoeft te zijn. Wij ondersteunen u gedurende het gehele traject, van het uitzoeken van de producten tot zelfs individuele thuislevering. In een korte video is samengevat hoe we te werk kunnen gaan. Uiteraard zijn er nog veel andere manieren van samenwerken, neem daarom gerust even contact op en we helpen u graag verder! E-mail: info@maximumimage.eu.

bekijk de video
Maximum Image Store

We zoeken samen met u de juiste geschenken

We doen niets liever!
Responsive image

Vertrouw uw zoektocht aan ons toe, we helpen u graag verder!

Evy
Account manager
business gifts

Ontdek meer relatigeschenken en leuke gadgets

Eindejaarsgeschenken 2021 - lookbook & inspiratie

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk voor uw klanten of medewerkers? Blader dan zeker eens door onze gids boordevol inspiratie!

Promotionele items

Promotionele items is de perfecte manier om uw bedrijf of merk te promoten op een event of voor een speciale gelegenheid. Onze grote variatie aan creatieve producten, voor interessante prijzen, zorgen ervoor dat uw bedrijf de gewenste aandacht krijgt.

Een eindeloze keuze aan relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is altijd een goed idee. Net zoals de promotionele items, hebben we een eindeloos veel producten van high end, technologische geschenken zoals een draadloze auto oplader, tot een uniek pen met uw logo op. Relatiegeschenken zijn een zeer goede manier om uw relatie me de huidige of toekomstige klant te versterken!

Milieu vriendelijke opties

Het belang van milieu vriendelijke relatiegeschenken is zeer snel gestegen de afgelopen jaren. Maximum Image wil ook zijn deeltje bijdragen aan het milieu. Daarom bieden wij ook verschillende milieu vriendelijke producten aan zoals herbruikbare bekers, gerecycleerde producten, bamboe producten en nog veel meer.