logo
Bedrukte sportshirts ons advies
Met verschillende sportevenementen in het verschiet, zoals de AG Antwerp 10 miles, stijgt ook de vraag naar bedrukte sportshirts. Daarom helpen we je in je zoektocht naar het overhemd dat het beste bij je past. Dit doen wij immers dagelijks voor onze klanten. Het doel, het budget en de timing spelen een belangrijke rol in het besluitvormingsproces. Daarom houden we bij het samenstellen van deze lijst rekening met deze factoren. Natuurlijk speelt de print ook een rol, denk aan het aantal kleuren, het formaat van de print en het aantal posities. Wij adviseren u graag hoe u tot een optimale prijs-kwaliteitverhouding komt.
Basic Active-T van het merk Clique

Budgetvriendelijke sportshirts

In deze categorie ligt de focus op budget. De bedrukte sportshirts zijn interessant voor klanten die op zoek zijn naar een shirt voor gebruik op een specifiek evenement, in grotere aantallen en dat niet dagelijks gebruikt zal worden voor intensieve sportactiviteiten.

  1. Ons eerste shirt is het RUN Active T-shirt uit de Printer RED collectie. Dit shirt bestaat uit 100% polyester en is dankzij de spun dye technologie op een zeer milieuvriendelijke manier geverfd. Het bestaat in 9 kleuren, voor mannen en vrouwen. De adviesprijs op het moment van schrijven is € 4,35 ex btw en exclusief bedrukking.

  2. Ons tweede shirt in deze categorie is de basic Active-T van het merk Clique. Het lijkt erg op het RUN Active T-shirt, maar is verkrijgbaar in iets andere kleuren, 10 om precies te zijn. Ook hier wordt de 'spun dyed' verftechniek toegepast. Het is ook beschikbaar voor mannen en vrouwen. De adviesprijs op het moment van schrijven is €5,50 ex. BTW en exclusief bedrukking.

Teejays Luxe Sport T-shirt

Sportshirts uit de middenklasse

Hier vinden we 2 leuke shirts rond een interessant prijspunt. De materialen die hier worden gebruikt zijn van iets hogere kwaliteit dan de basic shirts, dus ze zouden langer mee moeten gaan. Ideaal voor mensen die regelmatig sporten.

  1. Vervolgens hebben we het Teejays Luxury Sport Tee. Met 150 gr/m², 100% polyester, lijkt het op het Geyser T-shirt. Qua design zit er een contrasterende streep op de schoudervullingen. Het is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in 7 kleuren. De adviesprijs op het moment van schrijven is €11,50 ex. BTW en zonder opdruk.

  2. Rond dezelfde prijs vinden we de Clique premium active-T. De premium versie van de basic active-T, die terug te vinden is in de budgetklasse. Het T-shirt is gemaakt van 100% polyester en is verkrijgbaar in zeven kleuren, voor dames en heren. Een ideaal alternatief voor de iets intensievere sporter. De adviesprijs op het moment van schrijven is € 10,90 ex. BTW en zonder opdruk.

ADV Essence Tee van Craft

Topklasse sportshirts

Als je meer wilt, hebben we ook enkele sportshirts van topklasse. Ideaal voor intensieve sporten.

  1. Het ADV Essence Tee van Craft is een prachtig sportshirt. De aandacht voor detail maakt dit overhemd helemaal af. Bepaalde delen zijn afgewerkt met mesh en er is zelfs een subtiel zakje met ritssluiting zodat je iets kleins mee kunt nemen tijdens het sporten. De stofsamenstelling hier is 95% gerecycled polyester en 5% elastaan ​​voor extra stretch. De adviesprijs op het moment van schrijven is € 25,00 ex. BTW en exclusief bedrukking.

  2. Het volgende is het Geyser T-shirt. Dit 100% polyester t-shirt is met zijn 155 gr/m² zeer aangenaam om te dragen. Het beschikt ook over sneldrogende technologie. Het T-shirt bestaat voor dames en heren, in 7 trendy kleuren. De adviesprijs op het moment van schrijven is €24,35 ex btw en exclusief bedrukking.