logo
Bedrukte Tennisballen & Padelballen
Misschien bent u op zoek naar een origineel gepersonaliseerd product? Waarom dan geen bedrukte tennisballen of padelballen overwegen? Beide sporten, met padel in het bijzonder, zijn erg populair en toegankelijk. Daarnaast zijn het ook fijne ontmoetingsplekken voor zakenrelaties. Dus om uw merk in de spotlight te zetten is dit product zeker een aanrader.
Farys tennisbal

Mogelijkheden

De bedrukkingsmogelijkheden voor tennisballen en padelballen zijn vrij groot. Zoals bij bedrukte T-shirts e.a. producten speelt het aantal kleuren een rol. Logo's met een gradiënt (of overloop) zijn moeilijk om te bedrukken en moeten vereenvoudigd worden. Geen paniek, ons grafisch team kan u hierbij helpen. De bedrukte tennisballen komen in een set van 3 in een (al dan niet bedrukte) tube. Of u kan ze los (in bulk), laten leveren. Gelieve rekening te houden met een minimale bestelhoeveelheid van 150 losse ballen of 45 sets van 3.

Levertermijn

U voorziet best een aantal weken voor de productie en vervolgens ook de levering. Reken toch op een 4-tal weken. Voor actuele informatie neemt u best contact op met ons.

Prijs

Een tube met 3 bedrukte tennisballen of bedrukte padelballen zit ergens rond de €13 excl. btw afhankelijk van de opdruk en de aantallen. Elke aanvraag is verschillend dus we raden u aan om contact op te nemen met ons team voor een snelle offerte op uw maat!

Case Farys

Farys kocht de bedrukte tennisballen aan ter gelegenheid van de oplevering van een nieuwe tennisterrein

Padeltassen met bedrukking

Naast padelballen kunnen we ook helpen met andere accessoires waaronder padeltassen. Graag wat meer info? Stuur ons een berichtje!