MAXIMUM IMAGE WINT AWARD VOOR DIGITAAL COMFORT CONCEPT

RANI CROMPHOUT10 FEBRUARI 2020

MOERBEKE-WAAS – Het Oost-Vlaamse bedrijf Maximum Image mocht na de 2018 Golden Award Promotional Media Advisor bij de ‘Challengers’ nu ook de Golden Award Promotional Media Advisor ‘Specialist’ 2019 ontvangen tijdens de PromZ Beurs in Leuven. Patrick Notteboom, CEO: “Voor zowel mezelf als het team is het zeer motiverend om te zien dat onze manier van werken gewaardeerd wordt.”


Maximum Image is het resultaat van erg veel ervaring in textiel en relatiegeschenken dat samengekomen is in 2007. In textiel is er een grote kennis van garens, doek, ververijen, confectie, borduren en bedrukken, wasvoorschriften, testen en certificaten. Specials of “op-maat-gemaakt” is dan ook één van de speerpunten van het bedrijf uit Moerbeke-Waas, samen met de online webshops. De afgelopen jaren zijn ze er in geslaagd om hun “Digitaal Comfort Concept” succesvol in de markt te zetten voor diverse key-accounts zoals Carrefour, Hyundai, PIPA, Volvo, LKQ Auto First, Stop Darmkanker, Arcelor Mittal, Panasonic, Honda, enzovoort.


CEO Patrick Notteboom: “We waren al ontzettend blij met de Golden Award bij de Challengers in 2018. Deze eerste Award bij de Specialisten bevestigt nog maar eens dat onze aanpak uniek is in de markt en dat we met succes gebouwd hebben aan de USP.”


Comfort Concept

Maximum Image won de prijs naar aanleiding van hun “Comfort Concept”. Hun slogan luidt: “we take care of your image while you focus on your core business” of in één woord: ontzorgen. Dit doen ze door maar liefst vijf productgroepen (werk- en promokledij, gifts, sportswear en visuele reclame) onder één dak aan te bieden aan de hand van 5 verschillende services: online webshops, graphic design, stock management, logistics en data monitoring.


“De Award is zeker een “deuropener” omdat deze prijs uit de sector aan prospects en nieuwe klanten de garantie geeft dat ze met een ernstig bedrijf te maken hebben met een zeer sterk en beproefd USP. Uiteindelijk leggen ze voor een deel hun imago in onze handen en dat vraagt vertrouwen”, vervolgt Notteboom. “De vorige 2018 Award staat in de inkomhal omdat we hier fier op zijn en de 2019 Golden Award krijgt daar ook een mooie plek naast samen met de canvas met de foto van ons team.”