News

Maximum Image

Moerbeeks bedrijf levert gepersonaliseerde mondmaskers

MOERBEKE-WAAS - Bij Moerbeeks reclamebedrijf Maximum Image regent het aanvragen voor mondmaskers. Bedrijven, scholen en vzw’s willen ze voor hun medewerkers, om gratis uit te delen of om ze zoals KFC Moerbeke te verkopen. “We helpen anderen die mondmaskers willen, maar ze niet kunnen maken”, vertelt zaakvoerder Patrick Notteboom. De herbruikbare mondmaskers kunnen helemaal gepersonaliseerd worden.

Learn More

5 tips om uw werknemers te beschermen tegen Corona tijdens het werk

"We moeten nog maanden met dit virus samenleven." Deze woorden van viroloog Van Gucht zijn helaas de realiteit. Daarom bundelde Maximum Image voor u 5 interessante tips om uw werknemers en collega's te beschermen in de komende maanden wanneer ze (terug) werken.

Learn More

Bedrijven, verenigingen en scholen vragen massaal naar mondmaskers (en dit reclame­bedrijf drukt er met veel plezier logo’s op)

MOERBEKE-WAAS - Bedrijven, scholen en verenigingen: allemaal gaan ze dezer dagen op zoek naar mondmaskers, voor hun medewerkers, om gratis uit te delen, of om ze, zoals de lokale voetbalploeg, te verkopen. Bij het Moerbeekse reclamebedrijf Maximum Image regent het dan ook aanvragen voor mondmaskers.

Learn More

PMA Gold Award Winner 2019!

Maximum Image won goud voor zijn unieke aanpak op het vlak van klanten comfort. Lees meer.

Learn More