logo
10 merchandise ideeën voor het WK voetbal 2022
Op 21 november gaat het WK voetbal van start in Qatar. Misschien ben je al bezig met jouw marketing campagne uit te werken rond dit thema maar kan je best nog wat inspiratie gebruiken? Laat je dan inspireren door deze 10 merchandise ideeën voor jouw acties!

1. Fleece dekens

Het WK gaat door in november, iets wat we niet gewoon zijn. Dit zal er voor zorgen dat we het WK op een andere manier zullen volgen. Denk daarbij aan Café's, thuis in de zetel met vrienden of binnen in zalen. Een fleece deken kan dan een leuk item zijn om aan te bieden aan personeel of klanten als WK merchandise. Je kan fleece dekens sublimeren of borduren. Bij sublimatie kan je full-color gaan personaliseren, bij borduren ga je voor een kleinere personalisatie op een subtielere manier.

2. Supporters sjaals

Een WK merchandise item dat het altijd goed doet zijn supporters sjaals. Dit jaar gaan ze extra van pas komen tijdens de koude wintermaanden. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden om sjaals te personaliseren. Maximum Image adviseert je graag tijdens dit proces.

3. Mutsen & handschoenen

We blijven in het winter thema. Een supporters muts of handschoenen zal dit jaar geen overbodige luxe zijn! Voor uitzendingen in de buitenlucht zal dit de perfecte WK merchandise worden. Bovendien zijn er heel wat leuke design mogelijkheden. Wacht niet te lang met jouw aanvraag want sommige items hebben een langere productie tijd van verschillende weken.

4. Sokken

Een klassieker die in de thuisomgeving zeker tot zijn recht zal komen dit jaar. Voeten onder (of op...) tafel en voetbal kijken. We helpen je graag op weg met enkele vrijblijvende ontwerpen.

5. Flessenopener

Een eenvoudig item dat zeker van pas gaat komen wanneer er vrienden over de vloer komen om voetbal te kijken. Bovendien zijn er heel wat leuke personalisatie mogelijkheden. Een flessenopener komt ook doorheen het jaar van pas waardoor het als merchandise item een hoog aantal contactmomenten heeft.

6. Lounge wear

Supporteren vanuit jouw zetel is nog leuker met een eigen lounge wear collectie. Die kan je nu zelf laten ontwerpen, een leuk geschenk voor medewerkers die de matchen thuis willen volgen. Bovendien komt lounge wear altijd van pas, toch? In de collectie zit een sweater en een jogging broek. Gemaakt van bio katoen. Beschikbaar vanaf 50 stuks in basis kleuren, vanaf 100 stuks in jouw eigen PMS kleuren. Diverse maatwerk mogelijkheden zijn beschikbaar voor de broek en trui, denk aan extra cappuchon, zakken of de kleur touwtjes.

7. WK schmink stick

Simpel, maar leuk! Dit merchandise item komt altijd van pas waardoor het lang bijgehouden wordt en men meerdere contactmomenten heeft met jouw merk of organisatie. Pro tip: help een vriend of vriendin bij het aanbrengen van de vlag om te vermijden dat deze omgekeerd staat... ;)

8. Voetballen met logo

WK merchandise zonder voetballen? Nee toch. Maar er zijn wel wat kanttekeningen aan. Het is zo dat de voetballen waarbij je het design volledig kan kiezen steeds gemaakt moeten worden. Tot op heden is dat in het verre oosten waardoor je op 12-16 weken moet rekenen. Hierdoor is het erg krap om dit nog te bestellen. Naast custom made designs zijn er wel nog een aantal opties vanuit stock beschikbaar waarbij het logo dan gedrukt kan worden zoals te zien is op bovenstaande voorbeelden.

9. Voorruit beschermer

Je weet maar nooit dat het begint te vriezen rond deze periode. Dus waarom geen voorruit beschermer inzetten als merchandise? Een handig item dat bovendien een groot personalisatie oppervlak heeft waardoor je extra zichtbaar bent als merk of organisatie.

10. Paraplu

In België durft het al eens te regenen dus een paraplu komt zeker van pas. Ga bijvoorbeeld voor een rode paraplu met reflecterende afwerking. Elk paneel is te bedrukken of indien je voldoende op tijd bestelt kan een custom made design met full color opdruk ook nog. Er zijn heel wat soorten en kwaliteiten dus vraag ons naar de mogelijkheden en wij zetten je met veel plezier op weg.

Andere merchandise nodig? Naast WK merchandise kan je uiteraard bij ons terecht voor alle andere soorten merchandise. Neem een kijkje in onze catalogi. Eerder op zoek kleding? Neem dan een kijkje in onze textiel catalogi.