Maak kennis met Tars, business developer bij Maximum Image.

Als familiale KMO vinden we relaties opbouwen met onze leveranciers en klanten heel belangrijk. Persoonlijk advies is één van onze sterktes en daarom willen we u nóg persoonlijker doen kennismaken met onze medewerkers.


Sinds wanneer ben je werkzaam bij Maximum Image? 

"Dat zal nu zo'n 2 jaar zijn. Tijdens mijn extra opleiding IT-management was ik actief als student bij Maximum Image, ik hielp mee met het bouwen van het ERP systeem. Na mijn studies was het de bedoeling dat ik ergens anders ging werken, maar tijdens mijn sollicitaties had ik het gevoel dat ik mijn zin voor ondernemen niet genoeg kwijt kon, waar dat in het bedrijf van mijn vader wel beter kon. Daardoor ben ik bij Maximum Image gebleven, voorlopig een top-keuze!" 

Wie inspireert jou? 

"Goh, het is moeilijk om daar één specifieke persoon op te plakken. Ik laat mij inspireren door mensen uit mijn omgeving zoals mijn vader die toch iets moois heeft opgebouwd zowel op sportief als op professioneel vlak. Anderzijds leer ik veel uit verhalen van anderen, bekende of onbekende mensen, hun verhalen kunnen mij inspireren en motiveren."  

Wat is het beste concert/festival waar je aanwezig was? 

"Het concert van Coldplay in Brussel. Magnifiek! Ik luister als sinds ik kind was naar hun muziek. Om dat dat live te zien met het bijhorende spektakel, dat is de max. Hopelijk kunnen we snel terug naar dergelijke performances gaan kijken."

Wat is het beste boek dat je recent nog las?

"Ik lees niet veel boeken, maar als ik dan toch iets lees gaat het over non-fictie. Ik las het boek "Let my people go surfing" van Yvon Chouinard, de oprichter van het duurzame kledingmerk Patagonia. Hij heeft mij ook geïnspireerd om met Maximum Image een impact te maken op het vlak van duurzaamheid. Daarnaast is het boek van Steven Van Belleghem - The offer you can't refuse ook een zeer boeiend boek voor mensen/ondernemers met een toekomstvisie, ook een aanrader."

Wat is één van de uitdagingen in jouw job? 

“Aangezien ik veel verschillende aspecten op mij neem (marketing, IT, sourcing, ... ) is het soms moeilijk om overal de focus op te houden of om dingen niet uit het oog te verliezen. Anderzijds heb ik de afwisseling wel nodig om mijn creativiteit en zin voor ondernemen voldoende kwijt te kunnen. Dat is toch wel een uitdaging voor mij."

Als je ergens ter wereld kan wonen, waar zou het dan zijn? 

"Zuidoost-Azië spreekt mij wel aan. Aan de kust dan, waar je kan surfen en genieten van de zon en lekker (goedkoop) eten en drinken. Als ik niet meer zou moeten werken natuurlijk, haha."

Welke film titel beschrijft jou het beste?  

"Gladiator. Blijven vechten in moeilijke momenten. Doorzetten in wat je echt gelooft. Prachtige soundtrack ook trouwens." 

Wat zou voor jou een fantastisch avontuur zijn dat je ooit nog wil doen? 

"Ik zou heel graag eens van België naar Vietnam fietsen. Ik sport graag en naast de sportieve uitdaging moet het gewoon episch zijn om door al die verschillende landschappen en culturen te fietsen. Waarom Vietnam? Ik heb mijn buitenlandse studie daar gedaan en ik heb daar fantastische herinneringen aan over gehouden. Bovendien is de weg er naar toe niet via de typische vakantiebestemmingen, boeiend dus!"

Op welke prestatie ben je echt fier? 

"Dat ik als jeugdspeler bij de Rode Duivels heb mogen voetballen (U17), maar ook dat ik het tot semiprof geschopt heb bij Sporting Lokeren. Ook mooi meegenomen was dat ik mijn eigen mannetje had op het FIFA spel, haha. Ik heb ook de andere kant van de medaille gezien van het voetbal, het geld, de macht, ego's, etc. Ik heb er veel uitgeleerd, maar vooral ook leren relativeren en dingen in vraag stellen waardoor ik nu gelukkiger ben. En ja ik speel het spelletje nog graag op lager niveau, in een vriendengroep waar het fun element nu primeert."

Tars Notteboom -  Business developper bij Maximum Image