Maak kennis met Sven, sales manager bij Maximum Image.

Als familiale KMO vinden we relaties opbouwen met onze leveranciers en klanten heel belangrijk. Persoonlijk advies is één van onze sterktes en daarom willen we u nóg persoonlijker doen kennismaken met onze medewerkers.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Maximum Image? 

"Sinds december 2013. Maximum Image is tevens ook mijn eerst werkervaring." 

Hoe start je het liefst jouw dag? 

"Met een koffie en de krant. Ik ben vrij traditioneel op dat vlak en hecht dan ook veel belang aan mijn ochtendritueel. Ik hoop dat de papieren krant nog lang mag blijven bestaan..." 

Wie inspireert jou? 

"Marc Coucke. Een man die handelt met respect voor de mensen rondom hem. Sales driven, maar met een enorm groot hart. Dat zijn waarden waar ik veel belang aan hecht."  

Wat is het beste concert/festival waar je aanwezig was? 

"Defqon 1 in Nederland (Hardstyle). Ik weet dat veel mensen dat genre niet bij mij zouden plaatsen, maar die muziek helpt mij om alles even te vergeten 😊 Het samenhorigheidsgevoel op zo festivals is ongelooflijk."

Wat is het beste boek dat je recent nog las?

"The offer you can’t refuse Steven Van Belleghem. Dit helpt me om vooruit te blijven kijken. Nooit te lang stilstaan bij succes.” 

Wat is één van de uitdagingen in jouw job? 

“Steeds oplossingsgericht denken. Iedere dag en ieder project brengt iets nieuws, waardoor het leuk en gevarieerd blijft. Mensen en bedrijven helpen en advies verlenen is de hoofdreden van ons bestaan!"

Als je ergens ter wereld kan wonen, waar zou het dan zijn? 

"Zolang mijn dichte vrienden en familie rondom mij zijn, is een woonplaats van ondergeschikt belang."

Welke film titel beschrijft jou het beste?  

“Mission Impossible”. Waar onze concurrenten stoppen, gaan wij vaak nog dat stapje verder !" 

Op welke prestatie ben je echt fier? 

"Mijn evolutie op persoonlijk & professioneel vlak. Ik werk nog steeds voor mijn eerste werkgever en ben trots op mijn persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf. "

Sven De Pau -  Sales manager bij Maximum Image