Maak kennis met Kor, account manager bij Maximum Image.

Als familiale KMO vinden we relaties opbouwen met onze leveranciers en klanten heel belangrijk. Persoonlijk advies is één van onze sterktes en daarom willen we u nóg persoonlijker doen kennismaken met onze medewerkers.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Maximum Image? 

"Ik begon net voor de corona pandemie in maart 2020 bij Maximum Image. Meteen een vuurdoop in ongewone omstandigheden." 

Hoe start je graag jouw dag? 

"Een goede douche met daarna een kom musli met melk als ontbijt. Ik word liefst niet te veel gestoord zodat ik rustig kan opstaan."  

Wie inspireert jou? 

"Elon Musk. Vooral de mensen die van een klein idee iets groots hebben kunnen maken. Ze hebben het risico durven nemen om vervolgens iets op te bouwen."  

Wat is het beste concert/festival waar je aanwezig was? 

"Tomorrowland & Balaton. Deze 2 festivals zijn geweldig. Tomorrowland voor de sfeer, prachtige podia en artiesten. Balaton meer voor zijn locatie aan het Balatonmeer in Hongarije. De ideale combinatie van feesten en ontspannen."

Wat is het beste boek dat je recent nog las?

"De reeks van Vespasianus. Dat gaat over Romeinse Keizer Vespasianus en zijn klim naar de top."

Wat is één van de uitdagingen in jouw job? 

“De juiste producten vinden op basis van de klant zijn/haar aanvraag. De meeste mensen hebben al een idee van wat ze graag zouden hebben, of net niet. Het is dan aan mij om te kijken welke producten het beste aansluit bij hun vraag of zoektocht."

Welke historische persoon zou je graag ooit ontmoet hebben? 

“Colombus. Hoe iemand die gek verklaard wordt, de wereld veranderd heeft. Dat moet een fantastisch gevoel gegeven hebben aan die man om toch gelijk te krijgen."

Als je ergens ter wereld kan wonen, waar zou het dan zijn? 

"Ergens waar het meestal zonnig is."

Wat zou voor jou een fantastisch avontuur zijn dat je ooit nog wil doen? 

"Een super verre fietstocht doen met veel beklimmingen onderweg. Het zou wel echt super zijn om bijvoorbeeld naar Azië te fietsen met een aantal vrienden."

Op welke prestatie ben je echt fier? 

"Afstuderen en werk vinden bij Maximum Image. Het bracht de nodige stabiliteit en routine in mijn leven waar ik wel echt nood aan had."

Kor Notteboom -  Account manager bij Maximum Image