Maak kennis met Evy, grafisch designer en account manager bij Maximum Image.

Als familiale KMO vinden we relaties opbouwen met onze leveranciers en klanten heel belangrijk. Persoonlijk advies is één van onze sterktes en daarom willen we u nóg persoonlijker doen kennismaken met onze medewerkers.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Maximum Image? En hoe ben je er terecht gekomen?

"Ik heb Patrick een 25tal jaar geleden leren kennen als buurman van mijn toenmalig vriendje. Toen ik later mijn grafische studies afgerond had, kreeg ik wel eens de vraag om enkele opdrachten uit te voeren. Na 6 maand in bijberoep voor Maximum Image gewerkt te hebben, volgde de stap om ook in het beginnend bedrijf te stappen. Startend op de zolder, verhuis naar een tweede locatie en nu reeds enkele jaren in onze kantoren met magazijn… Het was boeiend om samen met Maximum Image te evolueren. We mogen dan ook terecht fier zijn wat we na al die jaren bereikt hebben.

Wat zijn de uitdagingen in jouw job? 

"Het blijft voor mij een uitdaging om keer op keer voor onze klanten op zoek te gaan naar de passende producten. Na zoveel jaar in de business te zitten heb ik met veel van onze klanten een persoonlijke band opgebouwd. Verder vind ik het nog steeds leuk om ook mijn grafische kennis te kunnen gebruiken in mijn job. 

Je maakt al het langst deel uit van het team, wat is er jou in  die tijd zoal bijgebleven?

"Gedurende jaren heb ik zeer veel leuke anekdotes meegemaakt. Gezellige BBQ’s, leuke uitjes naar o.a. Amsterdam en Brugge, events op Sporting Lokeren en nog zoveel meer. Er wordt op kantoor veel gelachen … en ook wel eens gehuild. Net zoals in een echte familie wordt ook hier liefde en leed gedeeld en staan we altijd klaar voor elkaar." 

Wat is het beste concert/festival waar je al naartoe bent geweest? 

"Zonder twijfel Tomorrowland. De eerste keer dat ik kon gaan, leek het wel een grote speeltuin voor volwassenen. Zoveel indrukken, zoveel samenhorigheid. Hetgeen ik nog steeds niet onder woorden kan brengen. De eerstvolgende keer mag je er zeker van zijn… ik ben terug van de partij ! 😊” 

Als je ergens ter wereld kan wonen, waar zou het dan zijn? 

“Geen zorgen, geen verantwoordelijkheden, dan vind je mij ongetwijfeld in de bergen tijdens het winterseizoen. Het was als kind altijd al een droom om skimonitrice te worden. Die droom heb ik niet kunnen verwezenlijken, maar skiën staat zeker elk jaar op het programma."

Op welke prestatie ben je echt fier? 

"Het klinkt misschien vrij cliché, maar ik ben trots als mama op mijn lieve dochter."

Evy Marin-De Bock -  grafisch designer & accountmanager bij Maximum Image