Winterdeal!

Geniet nu van scherpe prijzen op wintermutsen mét personalisatie. De gebruikte pesonalisatietechniek is een borduring wat zorgt voor de meest kwalitatieve en duurzame afwerking op de muts. De mutsen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast is er ook een model dat deels reflecterend is, wat zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Bekijk de prijzen hier: Uw eigen design?

Wenst u liever iets super uniek? Dan kant dat! We bieden verschillende modellen aan die volledig op maat te designen zijn. U kiest één van de stijlen, wij bezorgen u een design voorstel op basis van uw idee. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Oh ja, naast mutsen kunnen we ook leuke sokken op maat maken. 

Ik heb interesse, waar moet ik beginnen? 

Super! Ons team staat klaar voor u. 

1. Neem contact op per mail: info@maximumimage.eu 

2. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie. Welke type muts had u voor ogen? Welk kleur?  Aantallen? Stuur ons uw logo mee, dan kan ons grafisch team een design voorbereiden. 

3. Voilà! Uw aanvraag komt goed terecht, u kan spoedig een antwoord van ons verwachten.  Vanaf hier zorgen wij voor uw imago zodat u zich kan focussen op uw core business.

We take care of your image!

Groeten,
Het Maximum Image team