Hemden met uw logo

gepersonaliseerde hemden

Gepersonaliseerde hemden - advies & aanbod

Waarom kiezen voor
gepersonaliseerde hemden?

Hemden personaliseren is een fantastisch idee. Op die manier zorg je voor een uniforme uitstraling van jouw team en dragen ze jouw logo extra naar buiten. Zo kan je bijvoorbeeld hemden voorzien voor jouw medewerkers tijdens beurzen of voor de medewerkers aan de balie. Bovendien versterken gepersonaliseerde hemden het groepsgevoel. 

Hemden personaliseren, wat moet je weten?

Een hemd personaliseren kan op verschillende manieren:
  1. Hemden bedrukken
  2. Hemden borduren
Onze voorkeur gaat uit naar het borduren van hemden. Waarom? Omdat een borduring duurzaam is, maar het straalt ook luxe uit wat perfect past bij de uitstraling van een hemd. 

Maximum Image Store
Aanbod

Selectie hemden

Ons team maakte alvast een selectie met de populairste hemden. Aarzel niet om ons te contacteren tijdens uw zoektocht naar gepersonaliseerde hemden! Wij staan voor u klaar.

James Harvest - Burlingham

Hemd in jersey materiaal met een oxford look. Geweven details aan de binnenzijde van de kraag en zijsplitjes. De herenversie heeft een button down boord. Knopen in parelmoer. Aanpasbare manchetten. 
Richtprijs: €37,90 ex. btw.

Maximum Image Store

J. Harvest & Frost - Yellow bow 51

De Yellow Bow 51 is een hoogwaardig hemd in een fijne gemêleerde keperstof met een unieke Easy Care behandeling en getailleerde details. Zoals altijd ook hier een gespleten juk op de rug. Bestaat in een regular fit en slim fit. Richtprijs: €53,75 ex. btw.

Maximum Image Store

Offerte voor uw gepersonaliseerde hemden?

Wij adviseren u graag!
Responsive image

Bezorg ons zoveel mogelijk informatie en wij bezorgen u een snelle offerte.

TARS
Business development