Maximum Image

Custom made

Responsive image

1. Brainstorm sessie

In eerste instantie luisteren we naar wat u op zoek bent. Of we brainstormen samen tot we een concreet idee hebben. Daarna gaan we aan de slag en zorgen we voor een eerste pijsindicatie. Bij akkoord gaan we over tot designs maken. Ons design team maakt u een aantal voorstellen op binnen de capaciteiten van de productie.

Responsive image

2. Designs

Zodra ons team klaar is met designen kan u feedback geven en accurate prijzen ontvangen. Maak uw finale keuze en dan zorgen wij optioneel voor een lab dip en/of staal. Na goedkeuring van het gehele project starten we de productie. Meestal duurt dit 4-8 weken voor Europese producties en 8+ weken voor Aziatische producties.

Responsive image

3. Productie en levering

Maximum Image kent al zijn partners persoonlijk. Op die manier garanderen we u dat de arbeiders in goede omstandigheden werken met de juiste certificaten. Goederen kunnen verpakt worden zoals u wenst en worden tot bij u geleverd. 

Waarom kiezen voor een speciale productie?

Dare to create

One of a kind

Design een product dat uniek is. Gemaakt door en voor u! Een uniek product zal extra hard opvallen.

Vanaf  10 stuks

Speciale producties zijn al mogelijk van 10 stuks, voor wielerkledij bijvoorbeeld. De MOQ hangt af van het gekozen product.

Made in Europe

De meerderheid van onze producten worden gemaakt bij Europese partners, dicht bij huis, ecologisch en duurzaam!

Complete afwerking

Werk het product af met een custom branded packaging of hangtag om het extra kracht bij te zetten. 
Case

Honda custom made sweaters

Honda heeft ons gevraagd om een bestaande half zip sweater te herwerken met extra fluo elementen en reflecterende band. Ons specials team is meteen aan de slag gegaan om deze one of kind sweater te maken. Om het product helemaal in de stijl van de klant af te werken werd ook een Honda necklabel voorzien. 

info@maximumimage.eu
Maximum Image Store
Case

Custom made USB sticks PIPA

Uiteraard hebben we ook custom made oplossingen voor gadgets of relatiegeschenken. Kijk maar naar deze unieke USB stick, gemaakt uit soft pvc, in een 2D design van een race duif. De stick is geproduceerd voor PIPA, wereldspeler in het veilen van sport duiven. 

info@maximumimage.eu
Maximum Image Store

Blader door onze custom made merchandising gids

Op zoek naar inspiratie voor merchandising? Bekijk onze gids met mogelijkheden! Voldoen inspiratie gevonden? Neem dan contact op met ons om uw idee uit te werken tot realiteit. Van schets tot productie.

Start al vanaf 10 stuks

Great news, special productions are now available for everyone.

Are you ready to start designing your own textiles?
Gebruik onze partner tool en maak uw eigen t-shirts. Sla het design op en wij bezorgen u een prijs om maat. Op zoek naar andere producten? Contacteer ons custom made team: tno@maximumimage.eu

start hier 

Private Label Products

Upgrade een bestaand product door kleine accenten toe te voegen zoals andere knopen, zip-pullers of necklabels. Voeg nog een verpakking met uw branding toe om het product compleet te maken. Samen werken we uw concept volledig uit. 

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Exclusief
  • Creatief
Maximum Image Store

Stuur ons uw vraag door!

Ready to help
Responsive image

Hi! Stuur mij uw vraag door en ik help u graag verder!

TARS
Custom made producties