Stay safe, stay home!

Eerst en vooral willen we onze leveranciers, klanten en andere partners een hart onder de riem steken in deze moeilijke en onzekere tijden. We hopen dan ook ten zeerste dat iedereen gezond en wel is en blijft. Blijf dus in uw kot! 

Werking Maximum Image

Omwille van de Corona maatregelen die recent aangescherpt werden is ook Maximum Image genoodzaakt om zo goed als volledig zijn activiteiten te staken. Er is niet voldoende werk dat van thuis kan gedaan worden door het personeel en daarom is er besloten om tijdelijk te sluiten tot 5 april. Na deze periode hopen we de draad terug te kunnen oppikken zodat we al onze klanten kunnen helpen met hun werkkledij, evenementen en andere promotionele items zoals voordien. 

Besparen na de Coronacrisis? Maximum Image heeft goed nieuws! 

We beseffen dat bedrijven en organisaties mogelijks willen besparen op werkkleding of promotionele zaken en net daarom hebben we binnenkort heel goed nieuws voor u. Net voor deze crisis heeft Maximum Image zijn comfort oplossing verder uitgewerkt en binnenkort zal deze oplossing voor iedereen toegangkelijk zijn! Het grote voordeel is dat we u nóg beter gaan kunnen ondersteunen waardoor u aanzienlijk kan besparen op handling, opslag, opvolging, etc. Daarnaast behoud u de kwaliteit die u voor ogen heeft, want wij zorgen voor een mooie besparing op uw andere kosten. Houd onze pagina zeker in de gaten, binnenkort zal u uw besparing alvast zelf kunnen berekenen. Stay tuned, stay safe. 

It's all about image, comfort & partnership!

Het Maximum Image team