bedrukte tennisballen
& padelballen

Bedrukte tennisballen en padelballen

U bent misschien op zoek naar een origineel gepersonaliseerd product? Waarom dan geen bedrukte tennisballen of padelballen overwegen? Beide sporten, met in het bijzonder padel, zijn
erg populair én toegankelijk. Bovendien zijn het ook nog eens fantastische ontmoetingsplaatsen voor zakelijke relaties. Om uw merk in de kijker zetten is dit product dus zeker een aanrader. 

Mogelijkheden

De bedrukkingsmogelijkheden voor tennisballen en padelballen zijn vrij groot. Zoals bij bedrukte T-shirts e.a. producten speelt het aantal kleuren een rol. Logo's met een gradiënt (of overloop) zijn moeilijk om te bedrukken en moeten vereenvoudigd worden. Geen paniek, ons grafisch team kan u hierbij helpen. 
De bedrukte tennisballen komen in een
set van 3 in een (al dan niet bedrukte) tube. Of u kan ze los (in bulk), laten leveren. Gelieve rekening te houden met een minimale bestelhoeveelheid van 150 losse ballen of 45 sets van 3.

Levertermijn

U voorziet best een aantal weken voor de productie en vervolgens ook de levering. Reken toch op een 4-tal weken. Voor actuele informatie neemt u best contact op met ons. 

Prijs

Een tube met 3 bedrukte tennisballen of bedrukte padelballen zit ergens rond de €13 excl. btw afhankelijk van de opdruk en de aantallen. Elke aanvraag is verschillend dus we raden u aan om contact op te nemen met ons team voor een snelle offerte op uw maat!

Case Farys

Farys kocht de bedrukte tennisballen aan ter gelegenheid van de oplevering van een nieuwe tennisterrein. 

Padeltassen met bedrukking 
Naast padelballen kunnen we ook helpen met andere accessoires waaronder padeltassen. Graag wat meer info? Stuur ons een berichtje!

Hoe kan ik bestellen?

Vul het contactformulier in of contacteer ons via info@maximumimage.eu. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen stuurt u best meteen uw logo mee (liefst vectorieel d.w.z. .pdf .eps .svg .ai.). Ons team helpt jou binnen de kortste keren op weg met een gratis offerte en gratis visual ter goedkeuring. Bij akkoord starten we de productie. Zo eenvoudig is het!

Offerte voor bedrukte tennisballen? 

Ik help je graag verder!
Responsive image

Stuur ons uw vraag en we komen asap bij u terug met de nodige informatie.

TARS
Business Development