T-shirts met uw logo

Bedrukte T-shirts

T-shirts personaliseren - advies & aanbod

T-shirts bedrukken of borduren?

In de meeste gevallen bedrukken we T-shirts. Dit kan op verschillende manieren, waarbij transferdruk of zeefdruk de meest frequente zijn. Meer info over druktechnieken kan u vinden in dit artikel. Een borduring kan ook natuurlijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Een T-shirt voor elke gelegenheid.

Ons aanbod in bedrukte T-shirts is enorm groot.  Van T-shirts voor evenementen tot T-shirts om mee te werken. Laat ons weten waarvoor uw bedrukte T-shirts zullen dienen, dan bezorgen wij u een optimaal voorstel. Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren, want ons advies bespaart u gegarandeerd de nodige tijd en moeite. 

Maximum Image Store
Aanbod

Selectie T-shirts

Ons team maakte alvast een selectie met de populairste T-shirts. De meeste van deze producten hebben we al uitvoerig getest en/of hangen in onze showroom. Aarzel niet om ons te contacteren tijdens uw zoektocht naar bedrukte T-shirts! Wij staan voor u klaar.

Printer Heavy T RSX

Moderne, aansluitende t-shirt met versterkte schoudernaden en dubbelgestikte halsopening. Elastaan in boord. Geribde nek in vier lagen. Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Bovendien is deze T-shirt 60° wasbaar waardoor die ook kan dienen als werkkleding T-shirt.
Richtprijs: €6,50 ex. btw.
Vraag een offerte op onze shop of per mail!

Maximum Image Store

B&C #190 en B&C #150

Een absolute klassieker in de pomokleding is de #190 en #150 van B&C. Het verschil zit hem in het gewicht van de stof: #190 = 190 gr/m² en #150 = 150 gr/m². Pasvorm, kleur, etc. zijn identiek. 100% voorgekrompen ringgesponnen katoen. Nektape in de kraag. Fijne afwerking in ribboord voor een moderne look. Tubulair model. Moderne klassieke snit. Gesatineerd etiket. Oeko-Tex 100 certificaat. 
Richtprijs: €6,95 ex. btw. #190 en €5,22 ex. btw. #150

Maximum Image Store

ID T-Time T-shirt

Nog een klassieker is deze T-Time T-shirt met ronde hals, ribboord in vier lagen in de nek. Nek- en schouderbanden. Behoudt zijn vorm wasbeurt na wasbeurt. 175 gr/m², 60 graden wasbaar waardoor die perfect kan dienen als werk T-shirt.
Richtprijs: €9,05 ex. btw.
Vraag een offerte op onze shop of per mail!

Maximum Image Store

Bedrukte T-shirts bestellen?

Wij adviseren u graag!
Responsive image

Bezorg ons zoveel mogelijk informatie en wij bezorgen u een snelle offerte.

SVEN
Sales manager