Bedrukte sportshirts: ons advies

Met verschillende sportevenementen in het vooruitzicht zoals de AG Antwerp 10 miles stijgt ook bij ons de vraag naar bedrukte sportshirts. Daarom helpen we u alvast op weg in uw zoektocht naar het shirt dat het beste aansluit bij uw aanvraag. Dat is tenslotte wat we op dagelijkse basis voor onze klanten doen.

Het doel, budget en timing spelen een belangrijke rol in het beslissingsproces. Daarom nemen we deze factoren in acht bij het opstellen van deze lijst. Natuurlijk speelt de opdruk ook een rol, denk maar aan het aantal kleuren, de grootte van de bedrukking en het aantal posities. Wij adviseren u graag hoe u tot het optimale prijs-kwaliteit design komt. 

Budgetvriendelijke sportshirts

In deze categorie ligt de focus op budget. De bedrukte sportshirts zijn interessant voor klanten die op zoek zijn naar een shirt dat ingezet wordt op een specifiek evenement, grotere aantallen en vervolgens niet dagelijks zal gebruikt worden om intensief mee te sporten.  

1.  Ons eerste shirt is de RUN Active T-shirt uit de Printer RED collectie. Dit shirt bestaat uit 100% polyester en is geverfd op een zeer milieuvriendelijke manier dankzij de ‘spun dyed’ technologie. Het bestaat in 9 kleuren, zowel voor dames als heren. De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €4,35 ex. Btw en exclusief opdruk.

2. Ons tweede shirt in deze categorie is de basic Active-T van het merk Clique. Deze leunt zeer nauw aan bij het RUN Active T-shirt, maar bestaat in net iets andere kleuren, 10 om precies te zijn. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de ‘spun dyed’ verftechniek. Daarnaast is het ook beschikbaar voor dames en heren. De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €5,50 ex. Btw en exclusief opdruk.Middenklasse sportshirts

Hier vinden we 2 mooie shirts rond een interessant prijspunt. De gebruikte materialen zijn hier van iets hogere kwaliteit dan de basis shirts waardoor ze langer moeten meegaan. Ideaal voor mensen die op regelmatige basis aan sport doen.

1. Vervolgens hebben we het Teejays Luxury Sport Tee. Met 150 gr/m², 100% polyester is het vergelijkbaar met het Geyser T-shirt. Op het vlak van design zit er een contrasterend streepje op de schouderstukken. Het bestaat voor dames en heren, in 7 kleuren.  De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €11,50 ex. Btw en exclusief opdruk.

2. Rond hetzelfde prijspunt vinden we de Clique premium active-T. De premium versie van de basic active-T die we terugvinden in de budgetklasse. Het T-shirt heeft een samenstelling van 100% polyester, bestaat in 7 kleuren, voor dames en heren. Een ideaal alternatief voor iets intensievere sporters. De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €10,90 ex. Btw en exclusief opdruk.Topklasse sportshirts

Wanneer het nog iets meer mag zijn hebben we ook nog enkele topklasse sportshirts. Ideaal voor intensief sporten. 

1. De ADV Essence Tee van Craft is een prachtig sportshirt. De aandacht voor details maakt dit shirt helemaal af. Zo zijn er bepaalde stukken afgewerkt met mesh en is er zelfs een subtiele rits met zak ingewerkt zodat je iets kleins kan meenemen tijdens het sporten. De stofsamenstelling is hier 95% recycled polyester en 5% elastaan voor extra stretch. De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €25,00 ex. Btw en exclusief opdruk.

2. Vervolgens hebben we het Geyser T-shirt. Dit 100% polyester t-shirt is met zijn 155 gr/m² zeer aangenaam om te dragen. Verder beschikt het ook over een quick dry technologie. Het T-shirt bestaat voor dames en heren, in 7 trendy kleuren. De adviesverkoopprijs op het moment van schrijven zit op €24,35 ex. Btw en exclusief opdruk.


custom made sportshirts

Als laatste blok focussen we nog op custom made sportshirts. Een custom made sportshirt is zeker de moeite om te overwegen omdat het design geen limieten heeft. Anderzijds zijn er wel een paar zaken om rekening mee te houden. Omdat dit sportshirt eigenlijk nog gemaakt dient te worden duurt het ook langer om de bestelling af te ronden. Reken op een 4 tot wel 8 weken. 

Hoe gaat dat in zijn werk? We designen samen met de klant het shirt, vrijwel zonder beperkingen want het polyester doek zal gesublimeerd worden voor confectie. Sublimatiedruk is een techniek waarbij de inkt hecht in de stof, denk maar aan wielerkleding. Na het drukken van de verschillende stukken op het doek wordt het d.m.v. een laser uitgesneden en vervolgens zullen de stikkers (jawel, handenarbeid) jouw T-shirt in elkaar naaien. 

Tot slot speelt de opdruk zo goed als geen rol in de prijs, wat interessant kan zijn als je een design hebt met veel kleur en op meerdere posities.

Maak dus zeker de afweging of custom made iets voor jou is. Als dat zo is, vraag ons dan op tijd naar de mogelijkheden zodat de deadline niet in gevaar komt. 
Meer info over bedrukte sportshirts?

We helpen jou graag verder.
Responsive image

Stuur jouw briefing door en we gaan er meteen mee aan de slag.

TARS
Business development