Ontdek alles over

Bedrukte softshell jassen

  • Gepersonaliseerde werkkledij

Softshell jassen laten bedrukken of borduren?

Dan bent u bij Maximum Image aan het juiste adres. Wij bedrukken en borduren softshell jassen. U heeft keuze uit een ruim aanbod aan softshell jassen, van eenvoudige modellen in 1 kleur tot bi-color modellen gemaakt van gerecycleerd polyester. Op deze pagina vindt u alvast een selectie met populaire softshell jassen. Schakel zeker onze medewerkers in indien u wat meer advies wenst!

Maximum Image Store
Nuttige info

Waar moet u op letten bij de keuze voor een bedrukking?

Softshell jassen bedrukken is een ideale manier om u merk in de kijker te zetten. Een jas komt vaak van pas en dragen mensen als 'top layer' waardoor uw merk zeker zichtbaar is. Een softshell jas bestaat uit polyester, waardoor er soms een doorbloeding kan ontstaan. Lees daarom in dit korte artikel waarom wij adviseren om voor een siliconen transferdruk te gaan wanneer we uw softshell jassen laten bedrukken.

Printer Trial softshell jas

Softshell jas in licht stretchmateriaal. Tweekleurige ritssluiting vooraan en zijzakken met ritssluiting. Aanpasbare mouwen met velcrosluiting en trekkoorden aan de boord onderaan. zipper pullers in contrasterende kleur. Deze kunnen indien gewenst vervangen worden door één van de andere beschikbare kleuren. Richtprijs: €54,90 ex. btw.

Maximum Image Store

Printer Karting softshell jas

Onze populaire softshell Trial is nu ook verkrijgbaar met afneembare capuchon! De Karting vertoont ten opzichte van de Trial enkele kleine verschillen in uitvoering. Zo werd een reflecterende bies aangebracht op de rug voor betere zichtbaarheid en de zijzakken zijn meer schuinlopend. Tweekleurige ritssluiting vooraan en aan de zijzakken. Aanpasbare mouwen met velcrosluiting en elastische trekkoorden aan de boord onderaan. zipper pullers in contrasterende kleur. Deze kunnen indien gewenst vervangen worden door één van de andere beschikbare kleuren. Richtprijs: €65,20 ex. btw.

Maximum Image Store

Bedrukte softshells kopen?

We helpen u graag verder!
Responsive image

Geef ons zo veel mogelijk informatie en dan bezorgen we u een snelle offerte op maat.

Kor
Account manager