Over

Maximum Image

Over Maximum Image

Een passie voor uw imago

Maximum Image is ontstaan in 2007 uit een passie voor textiel, imago en uitstraling. De vlag dekt dan ook de lading, bij Maximum Image helpen we bedrijven en organisaties met het bouwen en onderhouden van hun bedrijfsimago. Dit doen we door hen een grote variatie aan producten en diensten aan te bieden vanuit stock of op maat gemaakt. Maximum Image is een 'one stop shop' voor uw imago, we bieden alles aan onder 1 dak om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Persoonlijk contact en een consument georiënteerde service zorgen voor een goede en duidelijke communicatie waardoor we de beste ideeën kunnen uitwerken en uw imago kunnen optimaliseren. Bekijk gerust eens onze projecten om inspiratie op te doen!

Projecten 
Maximum Image Store

Jarenlange ervaring 

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u efficiënt en doelgericht kunnen helpen in uw zoektocht naar de juiste producten. Uw imago is in goede handen bij Maximum Image. 

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is vaak aan te raden in de zoektocht naar (bedrijfs-, sport- en promotionele-) kledij, gadgets, visuele communicatie. Maak u geen zorgen, ons team is klaar om u te helpen!

Focus op service & kwaliteit

Ondanks onze grote variatie van producten, focussen wij ons ook op de creatieve diensten zoals: logo design, branding,... Ons team streeft naar de best mogelijke service.

Referenties

AutoFirst
Volvo Trucks
Quality Garage
Hyundai
Hyundai
Carrefour
Brico