5 must have gadgets voor thuiswerkers

We werken weer massaal van thuis en dat vergt heel wat inspanningen van werkgevers én werknemers. Daarom heeft Maximum Image een overzicht gemaakt van 5 must have gadgets die het thuiswerken een stukje aangenamer maken. Bovendien zijn de gadgets ook te personaliseren waardoor je medewerkers de voeling met het bedrijf niet verliezen.


Opvouwbare laptopstandaard

We beginnen meteen met één van onze persoonlijke favorieten, de Ascend laptop stand. De standaard is ontwikkeld om op een stijlvolle, maar vooral ergonomische manier van thuis uit te werken. Ergonomie is een grote uitdaging bij het thuiswerken, vaak is er thuis geen juist ingerichte bureau zoals men dat gewoon is. Lichaamsdelen zoals de rug en nek gaan hier al snel de gevolgen van ondervinden. Daarenboven leent het slimme design zich tot het eenvoudig opbergen of meenemen van de standaard. Een ander voordeel van de standaard is dat hij voor voldoende verluchting zorgt onderaan de laptop. Een laptop gaat sneller oververhitten dan een desktop computer en daarom is het belangrijk om bij intensieve taken voor voldoende verluchting onderaan de laptop te zorgen. Tot slot is er ook een mooie ruimte voorzien om het bedrijfslogo toe te voegen.

De koffiemok

Ik hoor je al denken “Een koffiemok, is dat een must have gadget?” Klopt! Toegegeven, we missen allemaal de dagelijkse gesprekken en de nieuwtjes die gedeeld worden in de koffiehoek. Een korte koffiepauze doet wonderen, laat ons genieten en geeft ons energie. Als alternatief organiseren sommige bedrijven zelfs digitale koffiepauzes en dat is toch net iets leuker als iedereen een unieke koffiemok heeft! Er zijn zoveel soorten mokken: van een eenvoudige mok tot mokken met een matte afwerking die pure luxe uitstralen. Enfin, genoeg keuze om creatief te zijn. Toch wat inspiratie nodig? Vraag zeker ons advies.
Multikabel 

Tegenwoordig moet alles opgeladen worden: een smartwatch, smartphone, hoofdtelefoon, oortjes, … Noem maar op. Daarnaast zijn ze vaak van verschillende fabrikanten met verschillende aansluitingen. Denk maar aan USB-C, USB-A, Micro-USB, enz. Niets is vervelender dan rondslingerende kabels in je huis, zeker nu. Daarom is een multikabel een sublieme oplossing voor deze problematiek. Hij is voorzien van alle mogelijke aansluitingen én extra compact. Zo heb je maar één kabel nodig voor al je technologische snufjes, handig toch! Er zijn verschillende modellen op de markt, maar onze favorieten zijn de Xoopar modellen. Prijs-kwaliteit zijn ze een echte aanrader en ze zijn snel leverbaar, ook met een bedrukking!
Draadloze oortjes

Communicatie met klanten en collega’s blijft cruciaal. Besprekingen gebeuren veelal via videochat en als je met meer dan één persoon van thuis werkt of je hebt een gezin dat aandacht vraagt zijn draadloze oortjes van goudwaarde. Dankzij de oortjes ben je veel minder snel afgeleid door externe geluiden en je stoort niemand in je omgeving. De nieuwste modellen zijn zelfs voorzien van touch bediening en hebben een ingebouwde microfoon waardoor je geen speciale headset meer nodig hebt tijdens het bellen.
Warme pantoffels

Last but not least, heerlijk warme pantoffels! Nu je toch van thuiswerkt en je geen fancy schoenen hoeft aan te doen kan je maar beter van alle comfort genieten, toch? Warme pantoffels komen de volgende maanden zeker en vast van pas onder jouw geïmproviseerde bureau. Ze zijn misschien iets moeilijker te personaliseren, maar we zijn ervan overtuigd dat wanneer medewerkers de pantoffels dragen ze toch even denken aan het bedrijf. 
Hoe krijg ik al die producten bij mijn medewerkers? 

Het lijkt een hele opgave om al jouw medewerkers te voorzien van een leuk pakketje, maar daarom zijn wij er. Maximum Image zorgt voor uw imago terwijl jij gewoon kan verder werken. 

Hoe doen we dat?

Vertel ons jouw ideeën, dan zetten wij die om in een gratis offerte op maat en een visualisatie van jouw logo op de producten. Bij goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. We maken al de pakketjes met gepersonaliseerde gadgets, optioneel voorzien we een gepersonaliseerde doos met branding om de ‘uitpak ervaring’ extra kracht bij te zetten. Vervolgens kunnen we nog een gepersonaliseerde boodschap toevoegen in de vorm van een brief of kaartje. Tot slot versturen we alle pakketjes naar de thuisadressen van jouw medewerkers! Zo eenvoudig is het.

In deze video (Engels) ontdek je een deel van de mogelijkheden:

https://www.youtube.com/watch?v=rZDwUy84jHY  

Samen maken we een positieve impact!
Meer informatie? 

Neem contact op met ons team via mail: info@maximumimage.eu en we komen dadelijk bij u terug.